Лучшая цена на urmas väljaots minu pariis

Kuhu kadusid Chaneli parukad? Miks tahab Pariisi korteriomanik näha üürniku tuludeklaratsiooni? Milline oli mu kapisuurune katusekorter? Kus on Pariisis prestii˛ne elada? Kuidas moeshowle modelle valitakse? Milline on tõeline pariisitar? Millised on Pariisi huvitavamad restoranid? Kui palju prantslane puhkab?…
Selles raamatus leiate vastused nii neile kui paljudele teistele küsimustele. See on lõbus antropoloogiline vaatlus, kus absurdsed situatsioonid vahelduvad konkreetsete ellujäämisnäpunäidetega ning kus ma jutustan oma tähelepanekustest Prantsusmaa ja prantslaste ning Pariisi ja pariislaste kohta. Teie ees on väike sissevaade prantslaste
igapäevaellu, nende veidrustesse, kommetesse ja harjumustesse. Kuid see on ka minu lugu – sellest, kuidas uude keskkonda sattusin ja kuidas siin kohaneda tuli.
Urmas Väljaots Minu Pariis urmas väljaots minu pariis
Vahur Kersna Kes tappis Urmas Oti? urmas väljaots minu pariis
Urmas Vadi Tagasi Eestisse! urmas väljaots minu pariis
Kristiina Praakli Minu Itaalia urmas väljaots minu pariis
Люлька UPPAbaby Minu голубая 0918-MBK-EU-RYN urmas väljaots minu pariis
Люлька UPPAbaby Minu серая 0918-MBK-EU-DEV urmas väljaots minu pariis
Люлька UPPAbaby Minu черная 0918-MBK-EU-JKE urmas väljaots minu pariis
Адаптер UPPAbaby для Maxi-Cozi MINU 0918-MXA-WW urmas väljaots minu pariis


  • Страница:   1 2 3 4 5 6